Agentia de Monitorizare a presei, al carei nume era pana acum asociat cu trustul Academia Catavencu, se reinfiinteaza. In emisiunea “Romania la raport” realizata de Andreea Pora, Razvan Martin a declarat ca acesta este primul pas pentru a sublinia faptul ca Agentia este o organizatie independenta, care nu a avut nicio legatura institutionala cu respectivul trust de presa.

“Prin tot ce vom face, vom demonstra ca nu exista nicio influenta a lui Vantu sau a oricarei alte persoane in activitatea noastra”, a declarat Razvan Martin.

Intrebat de Andreea Pora care sunt monitorizarile pe care le-a facut pana acum Agentia de Monitorizare a Presei, Razvan Martin a afirmat ca unul din fenomenele pe care organizatia le-a facut publice a fost cel al unor institutii de media folosite de oameni de afaceri ca instrumente de lupta pe terenul bataliei economice.

“Nu prea am vazut stiri negative despre domnul Vantu la Realitatea, comentarii negative, in schimb vedem, evident, stiri negative despre adversarul de afaceri al domnului Vantu, domnul Voiculescu. Si viceversa la Antena 1, Antena 3”, a adaugat acesta.