Brad Pittt si Angelina Jolie au tinut o conferinta de presa in Namibia, unde au vorbit pentru prima data despre experinta pe care au trait-o la nasterea fiicei lor, Shiloh Nouvel Jolie-Pitt.

Brad Pitt a declarat ca vrea sa multumeasca oamenilor din Namibia, care au fost foarte ospitalieri si au facut ca perioada petrecuta acolo sa fie foarte speciala penru el si familia sa, potrivit www.people.com. De asemenea Pitt a declarat ca nasterea fiicei lor a fost una normala, linistita.

Jolie a apreciat vizita ca fiind o aventura uluitoare. Cuplul a afirmat ca se va intoarce in Namibia special pentru nasterea viitorilor copii. Localnicii au fost uimiti cand au auzit ca artistii vor veni in tara lor si au considerat ca Bitt si Jolie pun viata fetitei lor in pericol. Angelina a declarat ca sa vrea sa spuna tuturor cat de magnifica este aceasta tara si oamenii ei.

Pitt a adaugat ca Angelina si Shiloh Nouvel au avut parte de ingrijiri medicale profesioniste, poate chiar mai bune decat ar fi primit in America. De asemenea Brad a spus ca planuiesc sa parasesca Namibia in cateva zile pentru a putea incepe filmarile pentru Ocean's Thirteen.