Se micsoreaza Giulestiul ean Valvis, unul dintre ac- tionarii Rapidului, declara, nu cu mult timp in urma, ca va face totul pentru a-l pastra in continuare, la echipa pregatita de Razvan Lucescu, pe cel mai bun fotbalist al alb-visiniilor, atacantul Daniel Niculae. Omul de afaceri a precizat, la momentul respectiv, ca sint sanse mari sa-l convinga pe jucator sa ramina in Giulesti. Insa, toate sperantele sale s-au naruit ieri.

Dis-de-dimineata, insotit de impresarul Victor Becali, Niculae a descins pe Aeroportul Henri Coanda pentru a prinde cursa Air France cu directia Paris. Din capitala Frantei cei doi au fost preluat i de o masina trimisa special de clubul din Auxerre. Dupa aproximativ o ora si jumatate de discutii cu presedintele Jean-Claude Hamel, Nico s-a deplasat la o clinica unde a efectuat vizita medicala.

"In momentul de fata toate lucrurile sint exact cum ne-am dorit. Mai sint citeva aspecte de pus la punct, dar sint minore. Speram ca in cel mai scurt timp situatia sa fie rezolvata in totalitate", a declarat Victor Becali. Prin trecerea internationalului roman de la Rapid la Auxerre, gruparea de sub Podul Grant va incasa suma de 3,3 milioane de euro.

Francezii intentioneaza ca in zilele viitoare sa achite giules- tenilor intreaga suma de transfer. Daniel Niculae va imbraca tricoul alb-albastru al celor din Hexagon pe o perioada de patru ani.

Autor: Marian Bratu