Peste noapte, Razvan Lucescu a devenit un personaj extrem de important in Giulesti.

Cel pe care George Copos il dadea afara ca pe o masea stricata in urma cu mai putin de noua luni, pentru a-l reinstala apoi in functie la presiunea galeriei si a jucatorilor, cel pe care patronul-cofetar il mangaie duios pe cap asemenea unui pudel (Razvan a crescut, patroane!) ar trebui acum sa ramana la Rapid din dragoste de iarba Giulestiului.

Asa ca, in marinimia sa, Copos ii ofera un salariu "european" - ce-i place unui alt comic vestit al Giulestiului, Jean Valvis, care traieste pentru a se vedea la televizor, sa spuna acest cuvant! - cam de... 3-4 ori mai mic decat cel oferit de Poli Timisoara.

Si apoi il "atinge" la coarda sensibila, vezi Doamne, ca Razvan e atat de legat de glie incat va refuza oferta de pe Bega doar pentru a continua in Giulesti, acolo unde ar putea oricand sa devina somer daca George Copos mai are vreo revelatie...

Da, Rapid incepe sa se destrame, iar de acest lucru sunt vinovati in primul rand zgarcitii actionari care vor sa faca performanta cu buzunarele goale, cu promisiuni si un "hei-rup" care nu mai e la moda.

Mereu cu batista la ochi pentru a-si sterge lacrimile cand isi plange saracia, milionarul (in euro) George Copos nu a mai avut timp sa se uite in propria ograda pentru a-si asigura o echipa si pentru sezonul viitor. Dand banii cu taraita, patronul-cofetar nu a facut decat sa-i monteze pe jucatori impotriva sa, asa ca multi abia au asteptat o oferta mai buna pentru a pleca in alte zari.

Daniel Niculae, Viorel Moldovan, Daniel Pancu, Danut Perja, Emilian Dolha, George Curca, probabil si Marius Constantin - nu rateaza Copos o asemenea "pleasca" de la Dinamo Kiev! - se afla pe o lista care se va deschide, probabil, cu plecarea "in masa" a intregului staff tehnic, administrativ si medical (Dinu Gheorghe, Razvan Lucescu, Marian Rada, Marian Dumitru si ceilalti) la Poli Timisoara.

Iar daca in fruntea acestei liste se afla Dinu Gheorghe, candva prieten foarte bun cu George Copos, acum in relatii reci cu patronul, acest lucru ar trebui sa dea de gandit.

Marius Constantin asteapta doar un semn

Impresarul Razvan Zamfir, cel care intermediaza transferul lui Marius Constantin la Dinamo Kiev, spune ca transferul fundasului rapidist mai depinde doar de patronul George Copos. "Nu este nimic batut in cuie in ceea ce priveste transferul lui Marius la Dinamo Kiev. Plecarea lui depinde acum de decizia patronului George Copos.

Oferta ucrainenilor este reala si a fost adusa la cunostinta conducerii Rapidului. Domnul Copos asteapta, probabil, sa se lamureasca situatia lui Razvan Lucescu si a lui Dinu Gheorghe si dupa aceea va lua o decizie si in ceea ce il priveste pe Marius", a spus Zamfir.

Procuratorul nu a dorit sa confirme oferta de 5 milioane de euro a conducerii clubului Dinamo Kiev: "Marius Constantin cred ca merita chiar mai mult, insa nu pot sa vorbesc despre suma de transfer. Aceste lucruri se discuta numai intre cele doua cluburi, eu reprezint doar interesele jucatorului".

Razvan Zamfir a afirmat ca fundasul nu se grabeste sa plece de la Rapid, dar a mentionat ca acesta ar putea avea la Kiev un salariu anual de peste 1 milion de euro. "Am discutat cu el si nu se grabeste nicaieri", a spus Zamfir. Marius Constantin mai are oferte si de la cluburi din campionatele Germaniei, Spaniei si Angliei.