Grecii de la Cosmote au introdus ieri cartela de reincarcare cu cel mai mic credit de pe piata, trei euro. Creditul este valabil 12 luni. Pentru cei trei euro primesti 15 minute in retea. In plus, cartela asigura utilizatorilor exact creditul necesar pentru a-si reactiva optiunea in fiecare luna.

Grecii misca piata

In ultimele luni, companiile de telefonie mobila se bat in oferte cat mai simple si mai transparente. Ultimele sloganuri - „Oferta fara scrisuri mici” de la Cosmote si cea „fara stelute” de la Vodafone - vin in contradictie cu practicile din trecut.

Orange nu-si putea permite sa piarda trenul, asa ca si aceasta companie se afla in plina campanie de vara si pune la bataie tarife unice indiferent de retea, pentru primele sase luni de abonament.

Tendinta de simplificare a ofertelor a fost lansata de grecii de la Cosmote, companie care s-a relansat de curand pe o piata dominata de greii de la Orange si Vodafone. 2.000 de minute in retea, pentru trei euro, suna oferta grecilor, lansata la inceputul anului.

Dupa numai cateva saptamani a fost retrasa. Reteaua operatorului nu a rezistat asaltului celor care cautau o oferta care sa bata „centul” de la Connex.

„Fara stelute”

Abonament de doi ani, cu trei luni de abonament gratuite in fiecare an, pe viata. 25 de sms-uri pe luna in primele patru luni si 15 mms-uri in primele doua luni. Pana la 77% reducere la convorbirile nationale printr-o extraoptiune de voce la alegere, oferita gratuit trei luni in fiecare an.

„Fara scrisuri mici”

Extraoptiunea 300 de minute in retea este valabila pentru toate abonamentele Cosmote. Ea poate fi activata oricand, in perioada 7 iulie-7august 2006. Optiunea poate fi apoi activata si dezactivata la cerere oricand, insa trebuie mentinuta activa cel putin doua luni intregi din momentul activarii.

Integral in EVZ