Ansamblul Northpoint Residence este noul proiect al companiei Regatta, printr-o investitie de 6 milioane de euro de la compania de investitii imobiliare Standpoint Invest, relateaza Rompres, citata de www.SMARTfinancial.ro.

Noul complex rezidential este amplasat in Corbeanca, la circa 1,5 km distanta de "Paradisul Verde". Northpoint Residence acopera o suprafata de teren de 18.000 mp, oferind in prima sa faza 20 de vile cuplate si un bloc.

Vilele sunt structurate pe P+1+M si sunt disponibile in 2 variante. Prima varianta ofera pentru o vila o suprafata construita de circa 205 mp, cu un teren aferent de 231-251 mp, iar cea de-a doua varianta ofera o suprafata construita de circa 235 mp si un teren aferent de 243-248 mp. Blocul conceput pe P+3+4 retras+pod ofera apartamente de 2,3 si 4 camere.

Ansamblul, din care fac parte unitatile locative prezentate mai sus, va fi dotat cu spatii de recreere (sala fitness, salon de intretinere, teren de sport dotata cu nocturna si piscina in aer liber) cat si cu spatii utilitare. Totodata in cadrul complexului va fi construit si un club.

Lucrarile de constructie au inceput pe 26 iunie 2006 si sunt preconizate a se incheia in aprilie 2007, iar in august 2007 se vor incheia lucrarile la bloc.

"Preturile Northpoint Residence sunt cele mai mici de pe piata fiind situate in jurul valorii de 750 euro/mp construit (fara TVA). Imobilele vor fi complet utilate si echipate, beneficiind de finisaje de clasa. Fiecare vila va fi dotata cu centrala termica proprie, iar radiatoarele vor fi din otel", pretinde Pompiliu Simion, real estate broker la departamentului vanzari rezidentiale al Regatta.