Apropo de cele mai nonconformiste topuri, cele mai tari evenimente mondene si cele mai in voga VIP-uri, Andi Moisescu revine la Pro Tv maine de la ora 14.00. Cu mult curaj si umor, Andi va urmari in prima editie Apropo Tv din aceasta toamna reactiile fetelor de la Trident la meciul Steaua-Dinamo.

Telespectatorii Pro Tv vor afla care dintre focoasele blonde e mai impulsiva si care mai linistita, precum si cui ce fotbalisti ii plac duminica, 17 septembrie, de la ora 14.00, in prima editie Apropo Tv din acest sezon. Nicoleta Luciu, Andreea Banica si Issa de la Elegance vor comenta impreuna cu Andi Moisescu, apropo de ultimele tendinte in moda, ce se poarta, unde se poarta si de ce.

Cele trei sex-simboluri sunt primele invitate ale rubricii "Lectii de viata", pe care telespectatorii Pro Tv o vor urmari din aceasta toamna in Apropo Tv.

Impatimitii evenimentelor mondene vor afla incepand din 17 septembrie de la Andi Moisescu si invitatii sai care este petrecerea pe care nu trebuie sa o rateze, iar dependentii de publicitate vor viziona in Apropo Tv pana si secventele scoase la montaj din clipurile lor preferate.