Revista Business Magazin a ajuns la cea de-a o suta aparitie. Numarul aniversar al revistei este insotit de un DVD cu arhiva completa a publicatiei.

DVD-ul contine arhiva celor 99 de numere lansate de publicatie din octombrie 2004, data aparitiei sale pe piata, si pana in prezent. Cele 99 de numere sunt prezentate fiecare, pagina cu pagina, cu ajutorul unui flash, realizandu-se un efect de rasfoire efectiva.

Abonatii vor primi gratuit DVD-ul. La fel, si cei care vor dori sa achizitioneze revista de la chiscurile de presa, pretul de coperta ramanand neschimbat: 2,9 RON (29.000 ROL).

De asemenea, revista contine un cover story axat pe obiceiurile de informare ale oamenilor de afaceri romani, la care se adauga informatii despre performantele Business Magazin in cei aproape doi ani de existenta.

Editia aniversara cu numarul 100 a Business Magazin mai contine un talon special de abonare. Cititorii se pot abona la un pret promotional de 10 euro pe an, respectiv cinci euro pentru abonatii Ziarului Financiar.