"Multescu va fi antrenorul Sportului in urmatorii trei ani. El este cea mai buna solutie pentru noi in acest moment si ma bucur ca azi-noapte (n.r. - joi noapte) am reusit sa il conving sa se intoarca aici. Stiu ca s-au vehiculat mai multe nume de antrenori, dar el este singurul cu care am discutat in aceasta perioada.

La finalul sezonului, noi am fi vrut sa continuam cu el, dar atunci a ales Vasluiul", a declarat Siman.

Patronul Sportului Studentesc, club retrogradat in Liga a II-a in intersezon dupa ce nu a primit licenta pentru sezonul competitional 2006/2007, a precizat ca obiectivul tehnicianului este promovarea in prima liga. "Noi nu putem sa ne propunem decat promovarea, alta varianta nu avem.

Acum este o situatie foarte grea, dar noi avem incredere ca jucatorii vor ajuta echipa sa iasa din aceasta pasa proasta."

Multescu, prezent vineri la primul antrenament al zilei, a condus Sportul Studentesc in returul sezonului trecut, dar a renuntat la prelungirea contractului, semnand cu FC Vaslui. Dupa meciul de pe teren propriu cu Poli Iasi, scor 1-1, din etapa a IX-a a Ligii I, tehnicianul si-a anuntat demisia de la echipa vasluiana. El il inlocuieste pe Cezar Zamfir, care a condus echipa pana acum.