Emisiunea de sport „foarte” extrem DNX Miorita Extrema a intrat in linie dreapta. Adica, dupa o prima editie in care am putut vedea filmuletele „home made” ale participantilor la preselectia pentru postul de prezentator, duminica 8 octombrie 11:30 (reluare luni 9 octombrie 23:50) s-a abordat deja primul subiect: kiteboarding.

Luciana si Andrei, prezentatorii alesi, au fost la Mamaia unde, timp de 5 zile, au practicat si au invatat (...mmm... oarecum) sa foloseasca un kiteboard.

Ultimile zile de vara, vant puternic si un capat de plaja unde fanii apei si ai vantului se aduna sa faca ce stiu ei mai bine: unii sa stea la soare, altii sa se dea de dimineata pana seara cu windsurf-ul sau kite-ul.

Relaxare, mare, vara, zmee mari, muzica si foc de tabara. Cam asta a fost prima emisiune DNX Miorita extrema.

Asa cum am promis, la finalul emisiunii s-au vazut clipuri „home made” de prin lume adunate.

Toti cei care au sau vor sa isi faca propriul filmulet cu / despre sport extrem sau despre orice tema extrema in general, sa puna mana pe telefonul mobil, camera foto sau video si sa treaca la treaba! Filmele se pot incarca pe site-ul www.mioritaextrema.ro, unde se pot vedea, vota si comenta toate clipurile postate pana acum.

Daca ati prins gustul, va asteptam:

Sport extrem. DNX Miorita extrema.

TVR2, Duminica 11:30, Luni 23:50 (dupa film).