In primele noua luni ale acestui an, Raiffeisen Leasing a incheiat 3.500 de contracte, valoarea lor depasind 116 milioane euro, informeaza un comunicat de presa al companiei.

La sfarsitul lunii septembrie, Raiffeisen Leasing gestiona peste 13.000 de contracte (majoritatea pe sectorul autovehicule), cu un total bilant de 208 milioane euro si inregistra un profit net de aproximativ cinci milioane euro.

Raiffeisen Leasing a anuntat miercuri, noua echipa de conducere a companiei care va fi formata din Mihaela Mateescu, director general si Robert Pintelie, director general adjunct. Din 2003 pana in prezent, Mihaela Mateescu a condus divizia de vanzari a companiei.

Anul trecut, Raiffeisen Leasing a incheiat contracte in valoare de 137 milioane euro. Din totalul portofoliului de contracte incheiate, 17% au fost contracte pentru leasing de echipamente, 45%, pentru leasing de autoturisme, iar leasingul pentru vehicule comerciale a ajuns la 38%. Compania detine o cota de piata de 6,7% si se situeaza in topul societatilor de leasing de pe piata romaneasca.

Raiffeisen Leasing este membra a grupului austriac Raiffeisen, are un capital social de 14.935.400 de lei. Raiffeisen-Leasing International G.M.B.H. detine 99,9% din actiunile companiei.