Compania ALD Automotive, filiala BRD specializata in leasing operational full-service si gestionarea de parcuri auto, a incheiat, in primele noua luni ale acestui an, contracte in valoare totala de 20 de milioane de euro, potrivit unui comunicat al companiei remis HotNews.

Totodata, in luna septembrie, societatea a atins obiectivul propus pentru sfarsitul acestui an, de 1.400 autovehicule administrate.

„Piata de leasing operational full service a cunoscut o dinamica importanta din 2005, de cand ne-am inceput activitatea, si suntem convinsi ca va continua sa creasca intr-un ritm sustinut, companiile cautand nu doar o solutie de finantare, ci si una de eficientizare a administrarii flotei lor de autovehicule” a declarat Philippe Valigny, directorul general al ALD Automotive Romania.

ALD Automotive are in prezent peste 200 acorduri cu furnizori din toate zonele tarii, pentru o acoperire completa a teritoriului Romaniei.

Compania furnizeaza, pe langa finantarea utilizarii autovehiculului, servicii de mentenanta, livrare si inmatriculare, administrarea anvelopelor, asigurari, asistenta pentru autovehicul si sofer, autovehicul de inlocuire, serviciu VIP, consultanta si reporting si mai nou, gestionarea combustibilului.

ALD Automotive Romania si-a inceput activitatea in noiembrie 2005, fiind o societate detinuta in comun de ALD Automotive si BRD-Groupe Societe Generale, fiind una dintre cele mai importante companii europene in domeniul leasingului operational si administrarii flotelor auto, operand in 34 de tari si avand 626.900 de autovehicule in administrare.

BRD este a doua banca din Romania, cu active ce depasesc 6,4 miliarde de euro. Banca are peste 1,8 milioane clienti si opereaza o retea de peste 500 de unitati.