La prima sa aparitie in public dupa despartirea de sotul ei, Bobby Brown, Whitney Houston a fost considerata “frumoasa balului” de cei prezenti duminica seara la petrecerea organizata in scop caritabil la Beverly Hills, unde s-au strans peste 70 de milioane de dolari pehtru tinerii bolnavi de diabet.

“Ma simt minunat”, a declarat Houston. Cantareata, in varsta de 43 de ani, a venit la eveniment insotita de producatorul sau, Clive Davis. Acesta a declarat: “Whitney a suferit o trauma emotionala si toata lumea a fost alaturi de ea. Momentan lucram la un album senzational.”

Colegul sau, Quincy Jones, care o cunoaste pe Houston de cand avea 16 ani, a declarat ca artista a depasit momentul dificil, spunand ca: “Arata minunat si se simte foarte bine acum.”

Whitney a stat la masa cu actrita Halle Berry - care sufera de diabet - si cu prietenul acesteia, Gabriel Aubry. La eveniment au fost prezenti Brooke Shields, Teri Hatcher, Hilary Duff, Kristin Davis, Sharon Stone, Minnie Driver, Sidney Poitier si cuplul Warren Beatty si Annette Bening.

“Este prima sa aparitie in public de cand s-a despartit de Bobby.”, a spus Katharine McPhee, gazda petrecerii, la sosirea lui Whitney. “Mi-ar placea sa cant cu ea, dar din nefericire toti ochii sunt atintiti asupra mea.”

Houston i-a intentat proces de divort lui Brown, dupa ce au hotarat sa se desparta pe data de 8 septembrie.