Postata de: Autorul si-a declinat identitatea

La data: 12 Noiembrie 2006

Tip: Reclamatie

Cod: 11304

< Inapoi la sesizari

Printeaza aceasta sesizare!

Trimite unui prieten

Teren italian in paragina

Domnule Primar,

Prin aceasta scrisoare, as dori sa va aduc la cunostinta urmatoarele:

In centrul Bucurestiului, pe strada Transilvaniei colt cu strada Luigi Cazzavillan, se afla un teren proprietate a statului Italian, administrat de ambasada Italiei in Romania. Acest teren este lasat in paragina.

Din interiorul proprietatii emana un miros pestilential, din cauza gunoaielor stranse aici de-a lungul timpului. Gardul care imprejmuieste terenul sta sa cada. In interior, haite de ciini vagabonzi si-au gasit adapost si ies de aici doar sa ameninte trecatorii.

Pe acest teren a existat pina in 1990 Scoala Italiana, o bijuterie arhitectonica. Terenul si scoala au fost donate statului Italian de catre L. Cazzavillan, pentru a fi folosite in scopuri culturale. In 1990, scoala a fost demolata .

Langa acest teren se afla un frumos parc amenajat si intretinut de Primaria sectorului 1.

Eforturile Primariei sectorului 1 de a amenaja si intretine zona sunt impiedicate de lipsa de acces pe acest teren care a ajuns un focar de infectii si de turbare.

Mentionez ca eu si familia mea am fost agresati de mai multe ori de caini vagabonzi care traiesc pe acest teren

Am anuntat Politia comunitara despre pericolul care-l prezinta acesti caini in perpetuua inmultire. Au venit, dar cainii se adapostesc pe acest teren si numai noaptea ies asa ca n-au vazut nimic decat poate gunoaiele care sunt tot timpul in fata proprietatii italiene.

Fata de aceasta situatie va rog sa luati masurile necesare, astfel ca proprietarul accestui teren sa fie somat sa aiba grija de proprietatea sa adica sa-si repare gardul, sa-si curate terenul de gunoaie, sa-si faca curatenie in fata proprietatii si sa aduceti serviciul de ecarisaj sa ridice cainii vagabonzi.

Bildea Mihaela

www.domnuleprimar.ro