Postata de: Marian Tutui

La data: 28 Noiembrie 2006

Tip: Reclamatie

Cod: 11729

< Inapoi la sesizari

Printeaza aceasta sesizare!

Trimite unui prieten

Locuri de parcare in Drumul Taberei!

Stimate Domnule Primar,

Felicitari pentru amenjarea de locuri de parcare in Dr. Taberei la Parc si la Piata. Din pacate cam putin pentru locuitorii din aceasta zona si pentru realizarile dumneavoastra de la alegeri pana azi.

Locuiesc in bucla si va invit sa parcurgeti intr-o seara strazile din interiorul buclei si o sa vedeti masini parcate pe trei randuri in strada, pe orice colt de spatiu verde si trotuar sau pe caile de acces catre institutii (scoli, gradinite, etc).

De asemenea cred ca veti auzi si certurile sau claxoanele inevitabile intre cei cu locuri de parcare si cei care nu au un binecuvantat loc de parcare de la ADP.

In continuare pe strazi sunt rable depozitate care adapostesc persoane fara locuinta! Cand vor disparea?

Felicitari soferilor de la salubitate pentru abilitatea de care dau dovada in fiecare dimineata!

Ce initiative aveti pentru a implica asociatiile de locatari din zona pentru a crea mai multe locuri de parcare intre blocuri sau pentru a crea alte parcari pe spatiul public? Stie cineva cate masini sunt in zona si cate locuri de parcare aferente? Cum si cand veti rezolva aceast deficit?

Sa speram ca o astfel de initiativa nu va veni dupa un tragic accident datorat imposibilitatii interventiei unor masini de la pompieri sau salvare in zona sau ca si obiectiv pentru alegerile viitoare!

Va multumesc si va doresc spor la treaba!

Marian Tutui

www.domnuleprimar.ro