O femeie in varsta de 77 de ani din Portugalia a scapat nevatamata dupa ce un tren a trecut peste ea, relateaza cotidianul Jornal de Noticias, citat AFP.

Maria Delores Ramos a alunecat cand a incercat sa traverseze calea ferata din apropiere de casa ei din satul Barroselas, din nordul tari, insa nu a mai reusit sa se ridice din cauza artritei de care suferea. Femeia s-a asezat pe mijlocul caii ferate, asteptand sa treaca cineva care sa o ajute.

Cand a vazut un tren apropiindu-se Ramos i-a facut semne insistente mecanicului de locomotiva, insa acesta nu a observat-o, asa ca femeia s-a intins pe spate.

"Am inceput sa ma rog la Dumnezeu si sa-mi cer iertare pentru pacatele mele. Cand am vazut ca trenul trece peste mine fara sa ma atinga, mi-a dat seama ca sunt salvata", a povestit batrana.

Trenul a oprit dupa cativa metri si mecanicul a ajutat-o pe femeie sa iasa de sub vagoane.

"Au venit repede si alti oameni si m-au ridicat, au vrut sa ma sustina, dar le-am spus ca nu am nevoie de ajutorul lor si ca pot sta in picioare singura. Pot sa ma laud ca am supravietuit dupa ce a trecut un tren peste mine", a declarat femeiea, mama a sapte copii.