In timp ce Teo Trandafir incearca sa-si promoveze propria emisiune de pe postul Romantica, pe care il conduce, Pro Cinema redifuzeaza emisiunea „Teo”, de pe vremea cand vedeta lucra la Pro TV. Astfel, Teo este prezenta pe doua posturi, cu emisiuni diferite: „TeoViziunea”, pe Romantica (ora 21.00), si „Teo”, pe Pro Cinema (ora 12.00).

Emisiunea de pe Romantica inregistreaza audiente mai bune decat programul cu Teo difuzat in reluare de Pro Cinema. In luna mai, audienta medie a „TeoViziunii” a fost in mediul urban de 43.000 de persoane, in timp ce „Teo” de pe Pro Cinema a fost urmarita de 22.700 de telespectatori.

Teo se simte onorata

„Publicul e inteligent. Nu cred ca oamenii care ma urmareau la Pro TV nu stiu ca acum fac emisiune pe Romantica”, spune Teo Trandafir. „Ar fi fost o confuzie daca nu scria „redifuzare din data de”, dar scrie de fiecare data cand se da emisiunea pe Pro Cinema”, a adaugat vedeta postului Romantica.

Teo a declarat ca se simte onorata de faptul ca Pro Cinema redifuzeaza emisiunea pe care a facut-o la Pro TV.

Motivele pentru care s-a decis redifuzarea emisiunii „Teo”, in opinia vedetei Romantica, sunt audienta mare a editiilor respective si calitatea programului. Dar daca emisiunea de pe Pro Cinema ar fi difuzata in acelasi timp cu „TeoViziunea” si Teo s-ar bate cu... Teo?

„Nu cred ca m-as putea bate cu emisiunea mea de pe Pro Cinema, pentru ca orice ai face in MediaPro, poti face rating, numele postului si puterea brandului fiind uluitoare. As incerca sa aduc in atentie actualitatea, sa prezint ce s-a mai schimbat intre timp, ce au mai facut vedetele, pentru ca multe lucruri s-au schimbat de cand realizam emisiunea „Teo”.

Reprezentantii MediaPro au spus ca decizia redifuzarii are la baza nevoia respectarii normele UE cu privire la cota de productie europeana (cel putin 50% din programe). Ei au adaugat ca au in vedere si audienta pe care emisiunea ar putea sa o inregistreze, si pana acum aceasta a fost „onorabila”.

integral in EvZ