Duminica 8 iulie 2007, ora 11.00, pe soseaua dintre Saturn si Mangalia, vedete precum Catalin Botezatu, Mihai Albu, Mihai Margineanu, Anda Adam, Marius Moga vor participa la la “Concursul de indemanare la volan a vedetelor”.

Evenimentul este organizat de Revista VIP impreuna cu Primaria Municipiului Mangalia si a fost initiat in colaborare cu Ministerul de Interne in urma centralizarii datelor referitoare la accidentele rutiere din toata tara, potrivit unui comunicat transmis de Revista VIP.

Cursa se va desfasura in trei etape, avand ca scop testarea cunostintelor in domeniul soferiei, deoarece s-a observat ca multe dintre aceste accidente au fost cauzate de neatentia si teribilismul celor aflati la volan.

Printre numele cunoscute care au participat la cele sase editii sunt Mircea Dinescu, Geanina Corondan, Leonard Doroftei, Diana Munteanu, Mihaela Radulescu, Dan Teodorescu (Taxi), Lucian Viziru, Rocsana Marcu, Roxana Ciuhulescu, Sorin Ovidiu Balan, Liana Stanciu, Andrei Gheorghe, Vank, Andrei Duban s.a.