Postata de: Mihnea Beuran

La data: 10 August 2007

Tip: Reclamatie

Cod: 18461

< Inapoi la sesizari

Printeaza aceasta sesizare!

Trimite unui prieten

Garduri de fier montate fara acceptul locatarilor

Avand in vedere ca spatiile verzi aferente asociatiei de locatari de pe Str. Pasteur nr. 36 ne-au fost repartizate spre administrare dorim sa cunoastem temeiul legal in baza caruia se monteaza gardurile metalice in jurul spatiilor verzi.

Nu am primit nici o notificare, nu s-a solicitat acordul asociatiei si consideram estetica sau utilitatea lor indoielnice.

Noi dorim ca asociatie sa ne manifestam punctul de vedere. Pozitia principiala este ca nu suntem de acord cu aceste garduri.

Comentarii facute la aceasta sesizare

11 August 2007, cici

In primul rand spatiile verzi "aferente" asociatiilor de locatari / proprietari sunt in posesia primariei si nu al asociatiilor(exceptie fac doar asociatiile nou infiintate la care constructorul a achizitionat si terenul din jurul blocului), acest fapt dind legitimitate primariei sa monteze aceste garduri.

In al doilea rand gardurile respective sunt utile deoarece nu mai permite accesul lejer al anumitor indivizi care scurtau drumul prin spatiul verde, permite spatiului verde sa se dezvolte cat de cat normal si pe langa asta se face o delimitare destul de exacta intre trotuar si spatiul verde(avinf in vedere ca unele garduri vii ocupa jumatate din trotuar datorita lasarii lui in paragina).

Despre aspectul esteti, sigur ca gusturile nu se discuta, dar parera multora este ca au un aspect normal(sper ca nu a-ti fi dorit sa fie niste garduri tricolore, nu?)

11 August 2007, vasile c

Degeaba va plangeti, ca nu o sa scapati. Asa s a gandit primaria sa intretina spatiile verzi, impanzeste tot orasul cu garduri.

www.domnuleprimar.ro