Arjen Robben a fost prezentat suporterilor de pe "Santiago Bernabeu", dupa ce au fost semnate actele de transfer de la Chelsea Londra. "Am facut o afacere buna prin incasarea sumei de 30 de milioane de euro", constata oficialii lui Chelsea.

"Nu au facut nimic sa ma opreasca, ceea ce imi arata ca m-am inselat atunci cind am crezut ca sunt un jucator importanta pentru Mourinho", declara Robben, fotbalist care a contribuit la cele doua titluri cistigate de Chelsea (in 2005 si 2006).

Plecarea lui Arjen Robben a fost evocata de presa engleza in ultimele luni. Parea o mutare imposibila, pentru ca Mourinho declarase, in citeva rinduri, ca "Robben este un jucator care stie sa faca diferenta".

Lucrurile s-au schimbat in ultima luna: "Cind am vazut ca Real facea toate eforturile sa ma multumeasca, iar Chelsea nu se impotrivea in niciun fel, am realizat ca e mai bine pentru cariera mea sa merg acolo unde sunt dorit!", spune Robben.

Transferul lui Robben la Chelsea reprezinta prima afacere buna a londonezilor pe piata stransferurilor. Olandezul fusese achizitionat cu suma de 12 milioane de euro, iar cedarea lui la Real Madrid arata ca gruparea lui Abramovici a realizat un profit consistent.