Stiri despre „viata asa cum e”

Trustul Intact a investit intr-o noua regie de productie de stiri, care se traduce in dublarea capacitatii de productie a Departamentului de stiri. Sub sloganul „Viata asa cum e”, Antena 1 anunta ca prezinta stiri la zi in timp real.

„Stirile nu sunt un spectacol de vodevil, ci ele trebuie sa vorbeasca despre oameni adevarati si despre deciziile lor”, a declarat pentru EVZ Vlad Petreanu, redactorul-sef al Departamentului de stiri de la Antena 1 si Antena 3. El a mai spus ca stirile vor pune accent pe relevanta informatiilor pentru public.

Lucian Mandruta, prezentatorul Observatorului de la ora 19.00, a spus ca jurnalul de stiri isi propune sa ofere informatie, dar si mult spectacol. „Trebuie sa construim comunitatea Observatorului atat prin interactiunea cu publicul, cat si prin campanii destinate oamenilor”, a mai spus Mandruta.

Grafica, design si muzica noi

Imaginea Observatorului a fost regandita de specialisti internationali. Scenografia a fost realizata de Broadcast Design International (BDI), o companie americana care a lucrat pentru retele precum CBS USA Evening News National, Fox Sports, CNBC India si Dubai TV.

Grafica emisiunii este realizata de Giant Octopus, o companie americana de productie grafica TV multi-premiata, al carei portofoliu include clienti de pe patru continente.

Integral in Evz