"Au venit la mine oamenii lui Donald Trump si mi-au zis ca vor sa investeasca in piata imobiliara din Bucuresti, si ca vor sa se asocieze cu mine. Ei vin cu banii, iar eu cu terenurile", a declarat agentiei Mediafax Gigi Becali.

Potrivit acestuia, reprezentantii lui Trump au propus construirea a doua turnuri de birouri inalte de 40 - 50 de etaje.

"Am zis ca vreau sa vad daca ne dau voie sa le facem atat de inalte. Ei vor ca cele doua turnuri sa se numeasca Becali-Trump. A ramas ca tinem legatura", spune Becali. El a precizat ca Trump vrea sa investeasca in acest proiect circa doua miliarde de dolari.

"Am un teren de sase hectare in sectorul 2, aproape de parcul Herastrau. Aici am putea sa construim cele doua turnuri", a adaugat Gigi Becali.

Donald Trump este un intreprinzator american si dezvoltator imobiliar. Acesta se afla pe locul 314 in topul miliardarilor pe 2007, intocmit de Forbes.

Donald Trup, a devenit miliardar in anii 80, pierzand aproape totul ca urmare a caderii pietei imobiliare din anii '90. In prezent, Donald Trump are in dezvoltare aproximativ 8200 de apartamente ce ii vor purta numele. Conform afirmatiilor lui, averea acestuia se ridica la suma de 6 miliarde de dolari.

Gigi Becali a urcat in topul miliardarilor din Romania profitand de investitiile facute pe piata imobiliara dupa anii '90, afacerile constand mai degraba in speculatiile cu terenuri si nu in dezvoltarea imobiliara.

Integral in Ziarul Financiar