La cererea unei publicatii britanice, specialistii au interpretat problemele de comportament ale vedetelor si au dat verdictul: la originea acestor fobii stau diverse traume din copilarie ori adolescenta.

Piratul din Caraibe' nu suporta sa vada in fata ochilor clovni, de aceea nu-si duce niciodata copiii la circ. 'Eu cred ca se ascunde ceva malefic sub fetele acelea pictate. Chipurile de clovn ma duc cu gandul la moarte', a afirmat Johnny Depp, despre care specialistii spun ca ar fi fost speriat de un clovn cand era copil.

Nicole Kidman nu suporta fluturii

Nicole Kidman 'paralizeaza' de frica atunci cand ii apar in fata ochilor fluturi. 'Au ceva sinistru si misterios', a spus actrita de origine australiana. Medicii sustin ca, de fapt, actritei ii e teama de toate insectele si de miscarile lor imprevizibile.

Oprah vomita de la guma de mestecat

Oprah Winfrey nu suporta guma de mestecat. 'Bunica pastra gumele deja mestecate. Cand le atingeam, imi venea sa vomit'. Medicii explica fobia lui Oprah prin faptul ca in copilarie ea era dezgustata de faptul ca intra in contact cu saliva altcuiva.

Jodie Foster face bube cand iese la cumparaturi

Poate parea incredibil, dar Jodie Foster are alergie la cumparaturi. 'Intru in magazin si simt ca fata mi se contracta si incep sa-mi apara bube pe piele', a povestit actrita. Medicii spun ca ar fi vorba de claustrofobie combinata cu agorafobie.

Un articol de Alina Vlad

Integral in Libertatea