Clubul saudit Al Hilal a anuntat ca nu-i va permite lui Cosmin Olaroiu sa plece la Steaua inaintea de terminarea contractului, anunta ziarul britanic The Guardian. “Olaroiu e antrenorul nostru pentru doi ani, asa ca nu va pleca in Romania pana la finalul contractului”, a declarat presedintele clubului saudit.

Olaroiu este prima optiune a finantatorului Stelei, Gigi Becali, dupa ce antrenorul Gheorghe Hagi si-a anuntat joi demisia. In acest moment, antrenor interimar este Massimo Pedrazzini.

Intr-un interviu acordat ProSport, Olaroiu a declarat ca este dispus sa renunte la contract si sa se intoarca la Steaua daca Becali ii va convinge pe conducatorii clubului saudit.

"Eu sunt stelist suta la suta. E si munca mea acolo si daca am ajuns la Al-Hilal e datorita performantelor pe care le-am avut in Ghencea. Daca Gigi se intelege cu seicii, atunci eu nu am nicio problema. Renunt la banii de aici, care sunt foarte multi, si ma intorc, fiindca e imposibil sa refuz Steaua", a declarat Olaroiu pentru ProSport.