Trupa Firma a fost nominalizata in cadrul premiilor MTV Europe Music Awards, evenimentul urmand sa aiba loc in luna noiembrie. Formatia concureaza alaturi de multe alte trupe din Europa la categoria “New Sounds of Europe ”, cu piesa “Baby is cryin”.

“Am fost placut surprinsi sa aflam despre aceasta nominalizare. Din momentul in care am inceput sa ne exprimam artistic ca si trupa, gandul ne-a stat numai la ce se intampla ‘afara’. Tot ce am facut a fost in spiritul muzicii de calitate care se asculta in strainatate. Piesa este, cred eu, potrivita pentru ce asteapta cei din afara granitelor tarii.

Speram sa aiba succes si pentru asta avem nevoie de sprijinul tuturor, sa ne voteze pe site-ul www.mtv.ro”, a declarat Rocca, cel care joaca rolul de actor, scenarist si unul dintre regizorii videoclipului pentru piesa cu care au fost nominalizati.

Piesa “Baby is cryin” este prima piesa pe care baietii o lanseaza dupa o pauza de mai bine de doi ani si este inclusa pe albumul “Exit”, care va fi lansat in octombrie, potrivit unui comunicat de presa.