Postata de: Ardeleanu Ioana

La data: 09 Octombrie 2007

Tip: Reclamatie

Cod: 19553

< Inapoi la sesizari

Printeaza aceasta sesizare!

Trimite unui prieten

Interventii simultane pe tronsoane principale

Situatia drumurilor din sectorul 1 a devenit critica. Este inadmisibila interventia simultana pe tronsoane de drum principal (Calea Floreasca) si pe strazi secundare care ar trebui sa preia traficul (Putul lui Zamfir, Av. Banciulescu,etc); lucrarile dureaza de luni de zile, fiind decopertate si lasate ca atare portiuni mari de carosabil.

In acelasi timp, responsabilii lucrarilor din Calea Floreasca nu au avut bunul simt sa avertizeze locatarii din zona inainte de inceperea acestor lucrari ca autovehiculele proprii vor ramane blocate in garaje, facand imposibila utilizarea lor sau ca nu vor mai avea acces in zona cu masina (in conditiile in care sunt persoane bolnave care se deplaseaza cu dificultate).

Intr-o tara si o capitala guvernate de cu totul alte norme decat mult clamatele legi europene, va atragem atentia ca suntem contribuabili si ne datorati respect si asigurarea unor conditii minime de civilizatie (incercati sa treceti prin zona cu masina sa va convingeti singuri de calvarul pe care il suportam zilnic).

In perspectiva apropiatelor alegeri locale ar trebui sa demonstrati ca va pasa si sa luati masurile ce se impun.

www.DomnulePrimar.ro