Pe majoritatea arterelor din tara, traficul rutier se desfasura luni in conditii dificile, din cauza ploilor, ninsorilor si a carosabilului umed sau alunecos. Nu s-au inregistrat insa niciun blocaj sau alt eveniment care sa perturbe serios circulatia vehiculelor, transmite Centrul Infotrafic al Politiei Romane.

Si in capitala vremea rea a dat batai de cap soferilor. Traficul s-a desfasurat anevoios pe majoritatea arterelor principale din cauza carosabilului umed si a vizibilitatii reduse.

“Pana la aceasta ora, nu avem drumuri blocate. De astazi dimineata, am trimis in marile intersectii echipaje care sa dirijeze traficul. Se circula greu, datorita carosabilului umed si a vizibilitatii reduse, de aceea participantii la trafic trebuie sa dea dovada de atentie sporita”, a declarat Cristian Ciocan, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei.

Politia Rutiera le recomanda soferilor sa-si sporeasca atentia si sa adopte o maniera calma de conducere, iar atunci cand conditiile concrete de deplasare o impun sa circule cu o viteza adaptata starii carosabilului.