Brad Pitt si Angelina Jolie isi cauta o casa in Europa, dorind ca fiii lor sa creasca cu o “larga viziune asupra lumii”, dupa cum a declarat actorul intr-un interviu.

“In timp ce noi suntem 'migratori', dorim sa avem o baza in Europa. Oamenii de acolo sunt mult mai atenti la ceea ce se intampla in lume si in plus este mult mai usor de ajuns in Africa sau in Asia de acolo” a spus Pitt intr-un interviu acordat suplimentului saptamanal al ziarului ABC.

“Dorim ca micutii nostri sa detina o larga viziune asupra lumii. Spania, Italia si Franta au un stil de viata mult mai sanatos si acest lucru este unul benefic” a specificat actorul in legatura cu dorinta sa, potrivit entertainmentwise.com.

Actorul din "Ocean’s Thirteen” a dezvaluit ca el si Jolie doresc sa mai adopte copii. “Inca nu am terminat” a spus Pitt, care este foarte bucuros ca poate oferi unor copii sanse de a reusi in viata.

“Este mult mai mult de atat. Nu imi pot imagina viata fara copiii mei. Daca cineva se gandeste sa infieze, sigur il voi incuraja” a completat starul.