Rapid obtine prima victorie pe terenul Pandurilor, iar antrenorul Mircea Rednic reuseste a patra victorie in deplasare in acest sezon, doua cu Dinamo si doua cu Rapid. Lucian Burdujan a deschis scorul in minutul 18, iar Ionut Mazilu a reusit o dubla, Florin Stanga reducand din diferenta pentru Pandurii cu primul gol al gorjenilor dupa o luna si jumatate.

Mircea Rednic a folosit o formula ofensiva cu Buga, Cesinha, Mazilu si Burdujan in primul 11 si rezultatele s-au vazut rapid, in minutul 18 giulestenii deschizand scorul.

Autorul golului din partida cu CFR Cluj, Lucian Burdujan a finalizat o faza cursiva de atac a Rapidului, la care mingea a circulat pe traseul Cesinha, Buga, Mazilu, acesta a lovit bara, iar Burdujan a impins mingea in plasa de la cativa centimetri.

Pandurii - Rapid 0-1, Burdujan

Pandurii trec pe langa egalare de doua ori in minutul 20. Mai intai Alin Rus a reluat din centrul careului, iar Coman a respins in lateral cu un reflex fenomenal. Dupa lovitura de colt, Stromajer a trimis cu capul peste transversala din pozitie favorabila.

Burdujan putea majora diferenta Rapidului in minutul 29, sutul sau din afara careului fiind respins cu dificultate de Dossey. Portarul Pandurilor nu a mai putut face nimic in minutul 32 cand Ionut Mazilu a marcat cu un sut plasat din 16 metri, dar artizanul fazei a fost Herea care a recuperat un balon la 25 de metri si l-a lansat excelent pe culoar pe Mazilu.

Pandurii - Rapid 0-2, Mazilu

Repriza secunda a inceput la fel, cu ratari ale gazdelor si gol al oaspetilor. In minutul 50 Coman si-a salvat echipa cu o interventie la sutul lui Stromajer. Portarul rapidist s-a intins si a respins in lateral mingea care se indrepta spre coltul lung.

Iar Ionut Mazilu a reusit dubla in minutul 61 cu un gol cu capul, la o lovitura de colt executata de Buga. Mazilu a fost extrem de liber in centrul careului gorjean si a indeplinit o simpla formalitate.

Pandurii - Rapid 0-3, Mazilu

Peste numai doua minute, gorjenii au redus diferenta prin Florin Stanga. Acesta a reluat in plasa centrarea de pe stanga a lui Ilie Iordache.

Pandurii-Rapid 1-3, Fl. Stinga

In final, Coman a mai avut o interventie extraordinara la sutul din unghi al lui Stromajer care se indrepta spre vinclul portii rapidiste, iar Mazilu a fost foarte aproape sa realizeze tripla, sutul sau de la 14 metri, din cadere, trecand putin pe langa poarta lui Dossey.

Pandurii Targu Jiu a pierdut ultimele sapte partide disputate in Liga Intai, si a coborat pe locul 16 in clasamentul Ligii Intai.