Atmosfera din Soseaua "Stefan cel Mare" s-a inflamat din nou dupa ce "cainii" nu au reusit in ultimele etape decat doua remize desi atat in meciul de acasa cu Timisoara, cat si in deplasarea de la Urziceni au beneficiat la un moment dat de superioritate numerica.

Declaratiile, cu tenta de ultimatum, facute de actionari la adresa antrenorului Walter Zenga nu au ramas fara urmari, italianul "criticandu-i" subtil pe sefii sai.

"Cristi Borcea e in primul rand un ultras si normal ca e nemultumit cand echipa nu castiga, dar conducatorii ar fi trebuit sa fie mai echilibrati in declaratii pentru ca aveam nevoie de liniste inaintea meciului de la Craiova."

Zenga nu-si simte pozitia amenintata, chiar daca recunoaste ca in ultima vreme a fost deranjat de tot ceea ce s-a scris si s-a spus despre el.

"Oficial, nu m-a amenintat nimeni cu demiterea, dar nu e usor sa vad tot timpul in ziare ca Razvan Lucescu, Sabau sau Bergodi ar putea sa vina la Dinamo in locul meu. Sunt insa un luptator, nu ma sperii asa usor si trebuie sa gestionez aceste momente tensionate !"

In pofida rezultelor din ultima vreme, Walter Zenga este convins ca Dinamo se afla pe un drum bun si nu a ezitat sa trimita sageti spre fostul tehnician al alb-rosilor, Mircea Rednic. "Am revenit pe podium chiar daca niciodata nu am avut la dispozitie tot lotul valid si cred ca punctele care ne despart de primul loc sunt cele pierdute acasa in primele etape."

Desi nu poate conta pe Cristea, Moti, Ropotan si Stoican, antrenorul "cainilor" asteapta la confruntarea din deplasare cu Universitatea Craiova o reactie de orgoliu din partea elevilor sai. "Craiova joaca din ce in ce mai bine sub comanda lui Nicolo Napoli. Trebuie sa evoluam cu mai multa rautate, sa avem o mentalitate demna de numele lui Dinamo si sa ne gandim doar la victorie".