​​Razvan Dumitrescu, moderatorul emisiunii "Subiectiv" de la Antena 3, a afirmat, luni seara, ca "Vedem cum procurorii se implica in lupta pentru sefia PSD", dupa stenogramele publicate in aceeasi zi. Prezent in emisiune, secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a completat ca "Sintem vinati ca niste iepuri scosi din curte si aruncati intr-o camera inchisa si vinatorul trage cu pusca. Cineva are interesul sa pulverizeze acest partid. Basescu nu va reusi s-o faca, cu toate stenogramele si cu toti oamenii chemati la DNA cu familii, cu copii, cu batrani."

Potrivit unor interceptari publicate de HotNews.ro, Viorel Hrebenciuc apare in stenograme promitandu-i lui Sova sprijin pentru sefia PSD in detrimentul lui Valeriu Zgonea si Liviu Dragnea, in timp ce Sova vorbeste despre o lege care sa aprobe amnistia si gratierea. Sova vorbeste chiar despre "epoca post Victor", spunand ca membrii PSD nu il vor pe Liviu Dragnea la sefia partidului.

Premierul Victor Ponta, aflat luni in vizita la santierul naval din Galati, a declarat ca "20 de milioane de romani vorbesc despre mine, nu cred ca trebuie sa-i inregistram pe toti. Numele meu e invocat de toata lumea. Cand vrei sa fii prim-ministru, presedinte, e logic ca toata lumea vrea sa vorbeasca despre tine. Ce, o sa numeasca DNA-ul sefi la partide? Cred ca trebuie sa ramanem in limitele Constitutiei".

Nota: Articolele publicate in aceasta sectiune sunt parte a unui proiect de monitorizare a comportamentului televiziunilor in campania electorale. Proiectul este sustinut de Fundatia Konrad Adenauer.