Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica seara, cand a ajuns la sediul partidului din strada Ion Ionescu de la Brad, ca ii roaga pe colegii sai sa stea in sectiile de vot, sa numere "cu atentie" si sa centralizeze toate procesele-verbale deoarece pentru social-democrati este important sa faca numaratoarea paralela pentru a fi "siguri" de rezultatul scrutinului.

"Asteptam exit-poll-urile, mai este putin pana la ora 21.00. O sa inceapa numaratoarea dupa ce se inchide votarea si sper ca toti colegii mei sa faca asa cum am stabilit, sa stea in sectiile de vot, sa numere cu atentie, sa ia toate procesele verbale sa le centralizeze pentru ca pentru noi este important sa folosim aplicatia informatica pe care ne-a furnizat-o BEC si sa facem o numaratoare paralela pentru a fi siguri, siguri", a subliniat Liviu Dragnea, potrivit News.ro.

Chestionat unde a petrecut ziua de azi, presedintele PSD a spus ca la Turnu Magurele, iar cand a venit in Bucuresti a stat la sediul de campanie din Kiseleff.

Intrebat in continuare daca ALDE intra in Parlament, Liviu Dragnea a spus: "Nu stiu".