Vineri, in ultima zi de campanie electorala, au fost distribuite in Arad materiale electorale care anunta retragerea din cursa electorala a lui Mihai-Razvan Ungureanu, candidatul ARD pentru postul de senator de ARAD, cerandu-le alegatorilor sa ignore numele lui pe buletinele de vot in conditiile in care presupusa retragere s-ar fi facut prea tarziu pentru ca acestea sa fie modificate. Presedintele Partidului Forta Civica si co-liderul Aliantei Romania Dreapta a catalogat documentul drept "o minciuna sfruntata", precizand ca nu se retrage din politica.

Material fals de campanieFoto: A.R.D.

"Constat cu indignare ca fiecare zi de campanie este marcata de minciuni sfruntate. Astazi, penibilul a depasit orice limite. In acest moment, Romania este atacata din interior de USL, forta politica aflata la putere si fac asta cu toate mijloacele. Astazi aradenii au primit o scrisoare prin care sunt anuntati ca ma retrag din aceasta cursa electorala in favoarea contracandidatilor mei. Este o minciuna sfruntata! Nici nu poate fi vorba despre asa ceva. Este absurd", informeaza M.R. Ungureanu intr-un comunicat transmis presei.

"Nu ma retrag din politica, stimati domni, obisnuiti-va cu acest gand! Va multumesc pentru aceasta campanie mizerabila, dar romanii merita altceva. Merita o alta politica, de care, in mod evident, nu sunteti capabili. Cu ajutorul acestei campanii mincinoase, romanii pot vedea cum sunteti de fapt: josnici", declara fostul premier.