Noul manager interimar al Spitalului Clinic Colentina va fi incepand de luni, 16 ianuarie, dr. Silvi Ifrim, decizia fiind luata de primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, anunta Agepres. "Ii urez mult succes doamnei doctor Ifrim si am convingerea ca activitatea va decurge normal in Spitalul Colentina, in beneficiul pacientilor, date fiind atat valoarea de necontestat a colectivului medical, cat si experienta noului manager, care in cei 30 de ani petrecuti in acest spital a reusit sa cunoasca foarte bine toate problemele", a declarat primarul general Gabriela Firea, potrivit unui comunicat al PMB.

Absolventa a Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila" din Bucuresti, dr. Silvi Ifrim este medic primar de medicina generala, medic specialist in Diabet, Nutritie si Boli metabolice, avand competente in ecografie generala si vasculara. In anul 2004 a devenit doctor in stiinte medicale, iar in 2007 a obtinut competente in Managementul Spitalelor, ambele in cadrul UMF "Carol Davila" Bucuresti.

Cu exceptia primilor doi ani de stagiatura si a ultimelor opt luni in care a ocupat pozitia de manager al Institutului National de Gerontologie si Geriatrie "Ana Aslan", dr. Ifrim si-a desfasurat activitatea, timp de 30 de ani, fara exceptie sau intrerupere, in cadrul Spitalului Clinic Colentina. Incepand din anul 2002, a condus compartimentul/ sectia de Diabet, nutritie si boli metabolice.

Potrivit municipalitatii, in scurt timp vor fi facute publice rezultatele auditului financiar de la Spitalul Colentina, precum si un raport complet privind corectitudinea deciziilor fostului management in legatura cu fluxurile medicale din aceasta unitate spitaliceasca.