Politia Locala Sector 6 a aplicat in luna aprilie 17 amenzi posesorilor animalelor de companie care, in timpul plimbarilor pe domeniul public, n-au detinut asupra lor materialele necesare (faras, matura, punga) pentru curatarea dejectiilor provenite de la acestea. Amenzile sunt cuprinse intre 200 lei si 500 lei.

Caine la plimbareFoto: Primaria sector 6

In total, in luna aprilie, Politia locala sector 6 a aplicat 154 de sanctiuni contraventionale persoanelor care nu au intretinut curatenia si igiena in spatiile de locuit, spatiile de desfasurare a activitatii, curti si spatii verzi din jurul blocurilor. Valoarea acestora a fost de 33.400 lei.

"Conform prevederilor Hotararii Consiliului General al Municipiului Bucuresti nr. 120/2010 privind Normele de salubrizare si igienizare ale Municipiului Bucuresti, nerespectarea conditiilor mentionate constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 1.000 lei la 3.000 lei pentru persoane juridice si de la 200 lei la 1.000 lei pentru persoane fizice", se arata intr-un comunicat de presa al Primariei sector 6.