Apa calda si caldura va fi intrerupta in Cartierul Drumul Taberei incepand cu data de 5 noiembrie, ora 00.00 si pana cel tarziu sambata, 7 noiembrie, ora 06.00, a anuntat RADET Bucuresti. Intreruperea a fost ceruta de Primaria Municipiului Bucuresti pentru executarea unor lucrari finantate in cadrul proiectului ¬Magistrala 5 de metrou Drumul Taberei " Pantelimon".

"Vor fi afectati locatarii unui numar de 245 de blocuri situate in perimetrul descris de strazile Brasov, Valea Calugareasca, Raul Doamnei, Aleea Potaisa, Aleea Istru, Valea Argesului, Aleea Parva, Valea Ialomitei. Reprezentantii constructorului estimeaza ca lucrarile vor avea un termen de executie de maxim 54 de ore, astfel ca serviciul de alimentare cu apa calda si caldura va putea fi reluat, cel mai tarziu sambata, 7 noiembrie, ora 06.00. Ne cerem scuze consumatorilor din zonele afectate pentru disconfortul creat si ii asiguram ca RADET va urmari ca reluarea furnizarii agentului termic sa fie facuta in termenul anuntat de constructor", se arata in comunicatul RADET.

Clientii RADET pot solicita gratuit si din orice retea, informatii privind reluarea serviciului de alimentare cu apa calda si caldura prin Dispeceratul de Urgenta la numarul de telefon - 0800.820.002. De asemenea, bucurestenii pot consulta informatiile de pe site-ul public, www.radet.ro, unde, la sectiunea "Opriri furnizare agent termic", sunt anuntate in timp real opririle in furnizarea apei calde si a agentului termic pentru incalzire.