Circulatia tramvaielor pe Soseaua Pantelimon, intre intersectia cu bd. Chisinau si Cora Pantelimon, va fi intrerupa incepand de sambata, acestea fiind redirectionate pe bd. Basarabia, potrivit Regiei Autonome de Transport Bucuresti. Reorganizarea circulatiei in zona se impune din cauza lucrarilor de reabilitare a Soselei Pantelimon. De asemenea, liniile 102, 104 si 246 vor reveni pe traseele de baza.

RATB va reorganiza circulatia mijloacelor de transport din zona, astfel:

Linia 14 va functiona pe traseul de baza intre terminalul "Piata Sf. Vineri" si intersectia Sos. Pantelimon/Bd. Chisinau, apoi pe un traseu modificat pe Bd. Chisinau, Bd. Basarabia, Bd. 1 Decembrie 1918, pana la terminalul "Faur Poarta 4".

Linia 46 va functiona pe traseul actual intre terminalul "Banu Manta" si intersectia Sos. Pantelimon/Bd. Chisinau, apoi pe un traseu modificat pe Bd. Chisinau, Bd. Basarabia, pana la terminalul "Republica".

Pentru asigurarea unei capacitati optime de transport pe Sos. Pantelimon, RATB va prelungi traseul liniei naveta 655, astfel incat autobuzele sa circule de la terminalul "Cora Pantelimon" pe Sos. Dudesti - Pantelimon, Sos. Garii Catelu, Sos. Pantelimon, Sos. Iancului, Bd. Pache Protopopescu, Str. Traian, pana la Foisorul de Foc.

Abonamentele eliberate pe liniile 14 si 46 raman valabile si pe linia naveta 655, precum si pe linia 104 pe tronsonul cuprins intre Bd. Chisinau si terminalul "Cora Pantelimon".

De asemenea, ca urmare a ridicarii restrictiei de circulatie din intersectia Sos. Garii Catelu/ Sos.Pantelimon, liniile 102, 104 si 246 vor reveni pe traseele de baza, astfel:

Linia 102 va functiona de la terminalul "Cora Pantelimon", pe Sos. Dudesti - Pantelimon, Sos. Garii Catelu, Sos. Pantelimon, Str. Vergului, urmand apoi traseul actual pana la terminalul "Cet Sud".

Linia 104 va functiona de la terminalul "Cora Pantelimon", pe Sos. Dudesti -Pantelimon, Sos. Garii Catelu, Sos. Pantelimon, Bd. Pierre de Coubertin, urmand apoi traseul actual pana la terminalul "Piata Operei".

Linia 246 va reveni pe traseul de baza de la intersectia Sos. Garii Catelu/Sos. Dudesti-Pantelimon, pe Sos. Garii Catelu, Sos. Pantelimon, pana la terminalul "Granitul".