Miroslav Klose s-a dovedit prea bun pentru Sorin Ghionea. Germanii s-au jucat cu apararea stelistilor. Doar interventiile lui Zapata si nesansa celor de la Bayern din prima repriza au facut ca scorul sa fie doar 3 la 0. Aflata pe ultimul loc in grupa, cu doar un punct acumulat, Steaua trebuie sa invinga Fiorentina pentru a spera la un loc in Cupa UEFA. Si Ghionea crede ca acest lucru este posibil: Cei de la Fiorentina sunt de acelasi nivel cu noi si avem o sansa sa-i batem la Bucuresti.

"Sansa si ghinionul fac parte din joc. Astazi (marti - n.r.) am avut sansa, cateva ocazii pe care nu le-am fructificat si, din cauza catorva greseli, am primit golurile si am pierdut partida. In repriza a doua am inceput destul de bine, insa in cateva minute s-a naruit totul", a declarat Ghionea pentru site-ul oficial al Stelei.

Ultima sansa a Stelei se joaca la Bucuresti: "Am intalnit o echipa foarte puternica si se pare ca nu putem depasi nivelul la care ne aflam in acest moment. Speram sa castigam macar cu Fiorentina, pentru a merge mai departe in Cupa UEFA. Pentru asta, insa, va trebui sa muncim foarte mult", a adaugat fundasul stelist.

"Avand in vedere rezultatele directe si situatia lor in meciurile cu Bayern si Lyon, putem spune ca cei de la Fiorentina sunt de acelasi nivel cu noi si ca avem o sansa sa-i batem la Bucuresti. Sper din tot sufletul sa o facem. E mai mare presiunea pentru noi decat pentru Fiorentina, deoarece ei au doua variante la dispozitie. Sper din tot sufletul sa castigam cu ei si sa mergem in Cupa UEFA", a mentionat Ghionea.