Afis Adio Tovarasi
Foto: Hotnews

Joi, de la 22.10 - ultimul episod al filmului "Adio, Tovarasi!"

de R.H. HotNews.ro
Ultimul episod al serialului "Adio, Tovarasi!" va fi difuzat joi, 29 decembrie de la ora 22:10 de TVR 1. Cel de-al saselea episod, intitulat "Colapsul", prezinta perioada 1990-1991 in U.R.S.S si culmineaza cu sfarsitul Uniunii Sovietice.

Despre construirea Casei Poporului in episodul 4 din "Adio, Tovarasi!"

de R.H. HotNews.ro
Miercuri, 14 Dec 2011 Actualitate | Adio Tovarasi
Cel de-al patrulea episod al serialului "Adio, Tovarasi!" va fi difuzat joi, 15 decembrie de la ora 22:10 de postul public de televiziune, canalul TVR 1. Episodul, intitulat "Speranta", descrie o serie de evenimente, printre care deportarile masive in Siberia, izbucnirea celui de-al doilea Razboi Mondial, aparitia unor publicatii (cea mai cunoscuta fiind revista Sputnik) si libertatea religiei ca urmare a reformelor Glasnost si Perestroika, despre popularitatea lui Boris Eltin si conflictele etnice din Georgia.

Alecu Solomon: De ce cred ca "Adio, Tovarasi!" (Farewell, Comrades!) este un proiect important

de R.H. HotNews.ro
Marţi, 15 Nov 2011 Actualitate | Adio Tovarasi
Mai intai pentru ca atat seria de documentare, cat si platforma web, sunt rezultatul unei colaborari intre oameni din toate tarile foste comuniste. Legaturile noastre cu aceste tari au disparut in mod stupid dupa 1989, desi avem probleme, biografii si povesti comune. Intr-un fel, "Adio, Tovarasi!" reface, de data aceasta de buna voie si pentru un scop onorabil, o comunitate naturala.
Afis Adio Tovarasi
Foto: Hotnews

Premiera mondiala in Romania cu "Adio, tovarasi!", un serial TV productie internationala in care est-europenii isi impartasesc amintirile despre comunism

de Iulia Blaga HotNews.ro
Marţi, 15 Nov 2011 Actualitate | Adio Tovarasi
Joi, 17 octombrie, ora 22.10, TVR 1 incepe sa difuzeze un serial inedit despre sfarsitul URSS si al comunismului. Regizat de un rus, produs de un german si un francez, si coprodus de 17 televiziuni europene, „Farewell, Comrades!” e un proiect fara precedent care include nu doar serialul TV, dar si o platforma media si o carte. HotNews.ro e primul site din lume care difuzeaza aceasta platforma online. Producatorul german Christian Beetz a venit la Bucuresti pentru lansare.

Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by