Lansarea candidatului PNG la functia de primar al municipiului Cimpia Turzii a fost un show total pentru iubitorii operei lui Caragiale. Bineinteles, la acest prilej nu putea lipsi un preot, care sa sfinteasca partidul si candidatul. "Acest partid e mina lui Dumnezeu, e lucratura lui Dumnezeu", a rostit preotul invitat, dupa rugaciunea "Tatal nostru".

Ideea partidului mesianic a fost continuata de Gheorghe Pirvu, candidatul la functia de primar, care si-a manifestat multumirea ca "Dumnezeu ne-a dat posibilitatea sa ne inscriem in acest partid, prin efortul domnului Gigi Becali".

Show-ul caragialesc s-a continuat apoi cu luarea de cuvint a unui membru al organizatiei judetene, care a spus nici mai mult nici mai putin ca "dupa calculele noastre, avem un culoar de 32-36%"! La fel de hazliu a fost si candidatul la Primaria comunei Tritenii de Jos, Simion Cristurean, care a tinut un microfon in mina pentru prima data.

"Sintem la inceput de cariera, asa ca nu prea ma stiu cu microfoanele. Am mari emotii", a rostit, gituit, candidatul PNG.

Momentul culminant al lansarii cadidaturii, care a avut loc intr-un restaurant, a fost in momentul in care Dan Pavel, consilierul politic al lui Gigi Becali, a fost sunat pe mobil ca sa le transmita un mesaj "in direct" celor prezenti, prin intermediul microfonului apropiat de difuzorul telefonului.

La final, s-a cintat imnul partidului, "Doamne ocroteste-i pe romani", impreuna cu formatia Mihai (familia celebrei Andra). Gheorghe Pirvu a candidat in 2000 la Primaria Turda, din partea PVR (partidul lui Pavel Corut) si a obtinut sub 100 de voturi.