Joi, 20 mai, la Turda este programat un concert extraordinar de lansare a albumului "Da-mi mina ta", al lui Raoul. Spectacolul este organizat de Primaria municipiului Turda, Casa de discuri Roton, C&D Music Production, Asociatia Betania Bacau, Festival Romania, MTV Romania, Atomic TV, Radio 21 Turda si PRO TV Turda (conform saptaminalului local "Ziarul Nostru").

Bugetul acestui spectacol se ridica la 160 milioane de lei, banii fiind asigurati de Primaria Turda, primarul PSD Virgil Blasiu fiind ordonator principal de credite. Organizarea acestui concert in plina campanie electorala nu este deloc intimplatoare. Pe afisele care vor anunta spectacolul apare inscrisa si Organizatia locala PSD Turda.

De altfel, pe afis se regaseste si sloganul electoral al partidului de guvernamint: "PSD Continuam impreuna!". La concert sint invitati: Alina Sorescu, Uni-K, Dilema, Autentic, Leyla si actorul Flrin Piersic.

Prin organizarea acestui spectacol in campania electorala, PSD incalca legea electorala, care interzice oricarei institutii publice (cu atit mai mult daca este vorba de o Primarie) sa sprijine financiar campania electorala a unui partid. Iar acest spectacol este gindit tocmai pentru a fi un sprijin electoral pentru partidul aflat la putere, care simte ca-i fuge pamintul de sub picioare.