Unii angajati ai Curtii de Conturi Braila au dat exces de zel, declarid pina si obiectele eletrocasnice. Este cazul lui Ciprian Butnaru, procuror financiar al Curtii de Conturi Braila, care pe linga apartamentul pe care il are mai declara ca detine doua televizoare color, un calculator pentium 4, o masina de spalat automata, centrala de apartament si o combina frigorifica.

Si directorul adjunct Ion Ungureanu iese in evidenta declarind ca detine un set de vase Zepter. Acestea par nesemnificative pe linga cele doua terenuri, agricol, respectiv intravilan, apartament si casa de locuit si un autoturism Dacia.

Per ansamblu, din declaratiile de avere reiese ca angajatii Curtii de Conturi Braila nu ies in evidenta cu averi fabuloase. Aproape fiecare detine un apartament si o masina.

Cei mai avuti sint Tudorita Cosmescu, controlor financiar - 2 terenuri, agricol respectiv intravilan, 1 apartament, o casa de locuit (valoare de impozitate peste 1 miliard lei) si un autoturism Dacia; Costa Panait - controlor financiar - 1 apartament, 2 case de locuit, actionar la SC Delta Pan.

Ioan Radu, controlor financiar, cu un apartament, un autoturism Kia, si certificat de garantie de 290 milioane lei. Acesta mai declara ca detine si bijuterii de familie 450g.

Cei mai saraci angajati, care nu detin absolut nimic, cel putin asa reiese din declaratie, sint Cosmin Negut, si Laura Taranu, ambii detinind functia de controlor financiar.