Adina e o fata draguta de 23 de ani, subtirica si inalta, roscata. Pana aici nu pare nimic iesit din comun, insa tanara are o ocupatie mai putin obisnuita: e dama de companie.

Anunt la matrimoniale

„Totul a inceput ca o gluma. Am studiat doi ani Filologia la Cluj. Ai mei nu prea aveau bani ca sa ma intretina. Am fost nevoita sa renunt si am revenit in Oradea. Mi-am cautat de lucru, dar in ziua de azi nu gasesti ceva sigur", spune Adina. Fata a dat anunturi in mai multe ziare. „Eram disperata.

Voiam sa meditez copii la englenza si franceza. M-au sunat tot felul de oameni, care mai de care mai ciudati. Erau si barbati, care imi propuneau sa fiu dama de companie. Dupa ce ii trimiteam la origini, le tranteam telefonul in nas enervata ca sunt luata drept una de pe Borsului.

Tot ce voiam era sa castig un ban cinstit", povesteste aceasta. Adina a inceput sa vada lucrurile diferit dupa ce a discutat cu o fosta prietena de liceu. „Intamplator m-am intalnit cu o fosta colega.

Din vorba-n vorba am aflat ca ii merge foarte bine, ca si-a schimbat masina si isi permite vacante in strainatate. Mi s-a parut suspect, deoarece nu era o fata bogata. Ma gandeam ca a pus mana pe un tip cu bani, dar nu era asa. Dupa multe insistente, mi-a dezvaluit ca e dama de companie.

Prima reactie a fost sa ma ridic de la masa si sa plec. Dar totusi i-am ascultat povestea, si pe de o parte i-am dat dreptate. Colega mi-a zis ca nu e asa de rau pe cat pare la prima vedere. Am aflat ca poti castiga bani multi, fara sa te spetesti prea tare".

Adina a dat din nou anunt la ziar, dar de data aceasta stia domeniul de activitate. „Tanara, roscata, ofer servicii de dama de companie barbatilor generosi. Telefon...".

„Barbatii sunt perversi!"

Telefonul zbarnaie de aproape doi ani intr-una. „Mai primesc telefoane de la tineri care n-au ce face si suna sa vada ce zice o dama de companie. Insa, de cele mai multe ori, ofertele sunt serioase". Adina le-a tinut companie la peste 80 de barbati in ultimii doi ani.

„La inceput eram timida, nu stiam cum sa ma port cu ei. Dar mi-am invins temerile si acum mi se pare un serviciu ca oricare altul. Am citit carti de specialitate pentru a invata cum sa primesc si sa ofer placerea.

Prietena mea care se ocupa cu asta de mai multi ani mi-a spus multe trucuri", povesteste tanara. Serviciile unei dame de companie costa de la 100 de euro in sus. „Pretul variaza in functie de persoana cu care sunt si de pretentiile ei. Sunt cazuri in care sunt o simpla escorta a respectivului barbat.

Totul se reduce la mese festive, in tara si in strainaitate. In cazul acesta nu cer asa de mult. Dar am avut si cereri pentru mai multe zile, unde se cistiga bani frumosi", dezvaluie dama. Cea mai mare mandrie a ei e cand clientii revin tot la ea. Asa se face ca unii barbati sunt clienti fideli ai Adinei.

„Daca te gandesti la bani si atat, in timp ce esti cu clientul nu faci mare lucru. Dupa o ora se ia si pleaca. Trebuie sa iti placa ce faci, sa fii creativa, sa ajungi in cele mai frumoase vise ale lui si sa le faci sa devina realitate. Barbatii nu sunt deloc complicati sau dificili.

Trebuie doar sa li se acorde atentie. Sunt insa foarte perversi, asta cel putin cu mine. Probabil ca acasa, la nevasta, sunt niste mielusei, zice ea, razand. O satisfactie a meseriei e atunci cand ai deja clienti fideli, devii cunoscuta in oras si tot mai multi barbati vor sa fie cu tine.

Trebuie sa profiti de sansa aceasta, pentru ca de la o varsta nu te mai vrea nimeni", spune Adina. Pana atunci, insa, Adina sta bine. Are apartamentul ei, masina de marca la scara. Ironic, tot ce mai ii lipseste, e un barbat.

„Desi nu pot spune ca am dus lipsa de barbati, abia astept sa imi intalnesc jumatatea. Nu vreau sa afle cu ce ma ocupam, fiindca acesta e cel mai mare secret din viata mea. Daca va afla, sper sa inteleaga si sa ma ierte", declara curtezana.

Zbarciti, dar bogati

In compania damei au fost romani, dar si straini, dornici de clipe fierbinti. „Am avut tot felul de experiente, pana si cu negri. Tot ce pot zice e ca mitul e adevarat, te fac sa te simti super. Am fost si cu barbati in varsta, bogati si casatoriti.

Au fost momente de greata peste care am trecut, altele care inca ma mai obsedeaza. Asta e partea neplacuta a meseriei. Cei trecuti de o anumita varsta isi permit o dama de companie, pentru ca au bani. Nu par niciodata genul care ar merge la fetite, dar de multe ori, asa se intampla.

Nu mergem la mine acasa niciodata, ci la ei sau la hotel. Am auzit de cazuri in care fetele au dat peste barbati gelosi care le-au batut si obligat sa ramana la cheremul lor. Pana acum nu am patit asa ceva si sper ca nici pe viitor sa nu am probleme de acest gen".

Adina a avut parte de intalniri de multe ori ciudate, de cand e dama de companie. „S-a intamplat de cateva ori sa ma intalnesc la petreceri cu fosti clienti, in timp ce eu insoteam un altul. Ne-am purtat de parca nu ar fi fost nimic intre noi, le-am cunoscut si sotiile. Pareau foarte fericiti in casnicia lor.

Adevarul e ca o mica aventura poate ajuta mult relatiei de cuplu. Cel mai rau a fost cand un client a venit la firma la care lucrez si a dat peste mine. Se blocase, de teama sa nu-l descopar, eu simteam acelasi lucru". Oriunde pleaca nu uita sa ia si agenda cu programari. „Sunt foarte ocupata.

Mai lucrez la o firma, pentru ca foarte putina lume stie cu ce ma ocup in realitate. Am doua agende, una pentru serciciu si cea care e deja aproape plina, pentru companie. Nu regret ca am ales sa fac acest lucru, pentru ca niciodata nu as fi realizat in timp asa de scurt tot ceea ce am acum".

Singurul lucru care o sperie putin e concurenta. „Fete tot mai multe si mai tinere sunt dame mai nou. Tocmai de asta e bine sa ai clientii tai, ca sa nu ramai fara serviciu".