Sesizare prin SMS! Deputatul liberal Emilian Francu primeste mesaje ciudate Vila surorii lui Nastase, construita cu materiale de la Parchetul Dragasani.

Deputatul liberal Emilian Francu primeste SMS-uri dintre cele mai ciudate. Astfel, nu mai devreme de duminica seara, Francu s-a trezit cu urmatorul SMS trimis de pe un numar de Connex: „Informatie: vila sorei lui Nastase de la Baneasa s-a facut din lucrarile de finantare a Parchetului Dragasani. 7 miliarde lei".

Luni dimineata, urmeaza al al doilea SMS, trimis dupa un alt numar de Connex: „Sper ca ati citit mes. Nu e gluma. E real".

Cu alte cuvinte, deputatul PNL era instiintat ca vila surorii lui Adrian Nastase (Dana Barb) de la Baneasa a fost construita cu materiale luate de la Parchetul Dragasani.

„O sa caut sa sun respectiva persoana pentru a verifica informatia. Eu am mai primit SMS-uri de amenintare in perioada campaniei electorale. Dupa ce voi avea o discutie cu persoana care mi-a trimis SMS-urile, probabil voi face o sesizare scrisa", a spus in cadrul unei conferinte de presa deputatul Emilian Francu.