O profesoara de la Grupul Scolar Ferdinand din Ramnicu Valcea a fost amenintata la sfarsitul saptamanii trecute de un grup de elevi aflati sub influenta alcoolului. Profesoara tocmai intra pe poarta scolii cand a fost acostata de un grup de elevi din liceu, care aveau mai multe sticle de bautura in maini.

Fara ca profesoara sa le reproseze ceva elevii au inceput sa o injure, iar unul dintre ei a aruncat chiar cu o sticla plina cu bautura spre ea. Conducerea scolii a chemat politia, dar nici amenzile nu i-au linistit pe „liceenii" recalcitranti.

Au fost amendati astfel Dumitru Popa, elev in casa a XI-a F, Alexandru Sarpe, din aceeasi clasa, Alin Chiosila, din clasa a XII-a F si Constantin Creata, tot din clasa a XII-a F.

„Politistii i-au trimis pe elevi acasa, urmand sa stea de vorba cu ei si cu parintii a doua zi, cand isi reveneau din starea de betie, dar dupa plecarea echipajului de politie cei patru s-au intors la scoala, unde au continuat sa jigneasca si sa ameninte cetatenilor care treceau prin zona.

De data aceasta la fata locului a ajuns si politistul de proximitate, care a luat legatura cu conducerea liceului.

Politistii de proximitate urmeaza sa atentioneze parintii celor patru elevi si ii vor consilia pe acestia cu privire la modul de comportare." – a precizat subcomisarul Marcel Sardaru, de la Politia Valcea. Unul dintre scandalagii, Dumitru Popa a fost dus in biroul directorului si a mai fost amendat inca o data..