Au trecut 6 saptamani de la accidentul de pe b-dul Independentei din Baia Mare care a lasat indoliate cinci familii. O alta vegheaza, tot de atunci, la capataiul patului de spital in care se afla singura supravietuitoare a celui mai grav eveniment rutier petrecut in Baia Mare in ultimii 15 ani. Durerea e la fel de greu de suportat, iar grijile s-au inmultit.

Fata ramasa in viata a aflat intr-un tarziu de soarta prietenilor cu care era in masina in fatidica dimineata de 10 iulie, iar acum isi doreste sa poata sa se ridice din pat si sa mearga sa puna o floare pe mormantul lor.

Deocamdata nu poate, dar spera ca ziua in care sa isi ia ramas bun de la prieteni sa vina cat mai repede. Si-a rugat mama sa mearga sa aprinda o lumanare din partea ei.

Roxana Loredana Hapca, o adolescenta de 17 ani, a scapat ca prin minune din accidentul in care alti cinci tineri cu varste cuprinse intre 17 si 27 de ani au murit. Din acel moment viata ei a luat o intorsatura brutala, pentru ca de o luna si mai bine este spitalizata intr-o clinica din Cluj Napoca.

eMaramures.ro va invita sa o ajutati pe Roxana Loredana Hapca sa isi continue viata, sa se poata bucura de tinerete, sa stergeti de pe chipul ei urmele tragediei pe care a trait-o.

Cei care doresc sa contribuie la strangerea de bani care sa o faca pe Roxana sa priveasca cu incredere spre viitor pot face donatii in contul in lei 16474502500, deschis la BRD, sucursala ”Iza” Baia Mare, pe numele Florica Rad.

Stiri non-stop din Maramures - Articol integral in eMaramures.ro