Grupul de initiativa pentru sustinerea Platformei Liberale s-a marit ieri cu inca doi membri. Celor sapte membri care s-au unit initial, au mai sosit vicepresedintele biroului permanet teritorial PNL judetul Sibiu, Mircea Lupu si vicepresedintele organizatiei PNL, municipiul Medias, Mihai Man.

Liderul PNL sibiu Cornel Stirbet sustine insa ca impotriva celor noua se vor lua anumite masuri la urmatoarea sedinta a partidului. „Probabil ca vom lua o sanctiune impotriva lor, insa cred ca va fi mai mult un avertisment”, a spus Stirbet. Cornel Stirbet spune ca in viitor va decide in ce directie va merge PNL, in functie de majoritate.

"Majoritatea va decide ce vom face in viitor. Eu am spus inca dinainte de a se forma acest grup ca nu sunt de acord cu excluderile si timpul mi-a dat dreptate. Nu sunt de acord nici cu declaratiile lui Eugen Mitea, care a vorbit probabil la furie. Este tanar, insa nu cred ca era necesar sa vina cu astfel de declaratii. Nu sunt de acord cu niciun fel de radicalism.

Sunt suparat si pe cei care formeaza acest grup la Sibiu. Puteau sa ma informeze si pe mine de intentiile lor. Am crezut ca am avut o relatie care ne-ar fi permis un astfel de dialog”, a spus Cornel Stirbet.

Acum, grupul de initiativa de la Sibiu este format din Stephan Braune, Mircea Pavelescu, Horatiu Cojocaru, Constantin Lotrean, Mircea Pasca, Marius Oprescu si Daniel Cozac Mircea Lupu si Mihai Man.