Deputatul de Sibiu, Raluca Turcan apreciaza interesul seniorilor PNL pentru viitorul lui Theodor Stolojan insa apreciaza ca pentru a ramane in actualul PNL iti trebuie multa rabdare. „Am citit cu mare atentie scrisoarea seniorilor PNL, in care domniile lor aduc o serie de reprosuri si acuze fostului presedinte al partidului, Theodor Stolojan.

Consider ca acest demers ar fi putut fi perceput ca unul neutru, daca o voce echilibrata precum cea a seniorilor PNL ar fi tras un semnal de alarma si atunci cand tinerii au avut parte de un comportament incorect si nedemocratic din partea conducerii partidului. Un comportament care afecteaza, cu siguranta, orice tanar dornic sa devina membru al PNL”, a aratat Raluca Turcan.

Deputatul s-a referit si la limbajul unor membri de frunte ai PNL. „Ca femeie care intentionezi sa te inscrii in PNL, trebuie sa fii pregatita pentru a intampina un Ludovic Orban gata sa te jigneasca, iar ca barbat, trebuie sa te astepti la un Crin Antonescu care sustine ca nu ai suficienta experienta si vechime pentru a te apropia de nucleul dur al partidului”, a mai spus Turcan. (A.B.)