Concurenta din presa engleza isi spune cuvintul, tragindu-l pe Adrian Mutu in mijlocul unui adevarat uragan. Incercind sa contracareze dezvaluirile Laurei Andresan din "The Sun", "Sunday People", un saptaminal cu alte milioane de cititori, a iesit ieri cu o alta bomba: marturiile unei dame de companie despre o noapte petrecuta alaturi de roman.

"Nu era prea dotat, dar compensa cu pasiunea"

Pe Monica Strattmann, o fosta balerina austriaca in virsta de 24 de ani, platita cu 750 de euro pe ora, a cunoscut-o in barul hotelului Conrad, de linga "Stamford Bridge". "Ochii lui erau ramasesera fixati pe sinii si picioarele mele. Il excitam si imi placea. E un barbat foarte aratos", si-a inceput ea povestirea.

L-a urmat mai intii pe Mutu in nightclubul "Chinawhite", unde au baut mai multe pahare de sampanie "Dom Perignon". Apoi, s-au oprit in camera lui.

"Ne sarutam ca nebunii, pe pat. Miinile sale erau peste tot, ajungind rapid la destinatie, sub rochia mea. L-am dezbracat. Are umeri largi si musculosi si o minunata piele maslinie. Era excitat, dar nu s-a grabit. Mi-a dat jos rochia, asteptind un secol ca sa-mi scoata desuurile. Ma mingiia peste sutien. Ma gindeam: Incepe odata sau las-o balta!. Ma innebunea", s-a plins ea.

A continuat: "M-am urcat pe el. Nu mai avea pantaloni, asa ca i-am tras boxerii si am inceput sa lucrez. Dupa, am facut dragoste. A fost tare tipul, foarte atent cu miinile si cu gura. In plus, avea un ritm bun. Nu era prea dotat, dar compensa punind mult suflet".

Si-a frecat gingiile cu cocaina

A urmat un moment de pauza, cind Mutu i-a zis ca e obosit. "S-a transformat iute intr-un mecanism puternic si ciudat, plin de dorinta, dupa ce a luat cocaina. Si-a pus praf pe spatele miinii si a prizat, apoi a adaugat, oferindu-mi si mie. Nu inainte de a-si freca gingiile cu cocaina.

Dintr-o data si-a revenit, spunindu-mi cit de frumoasa sint si ce picioare superbe am. Imi saruta coapsele, urcind in continuu, o clipa plina de erotism. Alterna. Ma musca, ma lingea, ma saruta, iar eu stateam intinsa pe spate, cu ochii inchisi. L-am auzit: Iti place?".

A prizat pe abdomenul ei

Atunci i-a pudrat abdomenul cu drog. "M-a atentionat sa nu ma misc, pentru ca nu voia sa piarda nimic. Priza o linie, ma saruta si iarasi priza o linie. M-a gidilat putin si de-abia m-am abtinut sa nu rid. Cind a terminat, era disperat pentru inca o partida de sex salbatic.

I-am propus sex oral, insa m-a impins din nou in pat: Nu, sint prea excitat. Aproape isi pierduse controlul, dar era sexy. La sfirsit nu mai avea rasuflare, era transpirat tot".

"Are o mare toleranta la droguri"

Austriaca a revenit la cocaina: "A fost foarte generos. Am fost cu barbati care luau 4 linii, iti dadeau si tie o linie, apoi pastrau alte trei pentru ei. Totusi, Adrian avea multa de oferit. Mi-a spus ca un prieten de incredere ii asigura rezervele. Marfa de calitate.

Era clar ca apeleaza cu regularitate la cocaina, a parcurs intreg ritualul. Fiindca nu o impartea cu cartea de credit, voia sa fie sigur ca pudra e buna frecind-o intre degete. A terminat rapid primul rind, dupa aceea a mai scos din dulap. Eu am evitat citeva runde, nu voiam sa am patru zile nedormite.

El trebuie sa aiba o mare toleranta la acest drog. O saptamina as fi fost un zombie daca as fi prizat ca el".

Monica nu a fost surprinsa sa afle ca Mutu a fost depistat pozitiv: "Am fost insa socata de prostia lui. Sa ia droguri stiind ca ar fi putut fi controlat si sanctionat".

Cum s-a intimplat

A invitat-o pe Monica Strattmann in camera sa la hotelul de 5 stele "Conrad", situat linga "Stamford Bridge", nestiind ca ea era dama de companie, supranumita pe Internet "Picioare Fierbinti".

A dezbracat-o si a innebunit-o cu saruturi si mingiieri inainte de 6 ore de sex pasional, salbatic

A apelat la cocaina pentru a-si mari performanta sexuala intr-o repetare a actiunii. A lins praful de pe mina, apoi si-a frecat gingiile cu cocaina.

"Drogurile pareau a fi parte din rutina sociala la Mutu. Ceva natural", a sustinut ea.

I-a oferit droguri Monicai. In final a pudrat-o cu cocaina, prizind de pe stomacul ei. "L-a turbat, devenise frenetic. Am crezut ca ma va minca de vie. Ma musca si ma lingea peste tot. Dorinta de sex era presanta pentru el", a declarat austriaca

"Dupa cit de nepasator se purta, am crezut ca fotbalistii n-au probleme daca iau cocaina", a completat Monica

Mutu: "Sint inventii!"

Surse apropiate jucatorului au explicat pentru Gazeta Sporturilor ca in clipa in care Adrian a aflat de noua poveste aparuta in ziare a ramas socat.

El s-a adresat prietenilor: "Oare ce se mai poate scrie despre mine. Nu este nimic adevarat. Sint numai inventii. Imi voi angaja un avocat ca sa ma apar in astfel de situatii. Ma gindesc numai la ce o fi in sufletul parintilor mei cind citesc astfel de lucruri".

FIFA cere minim 6 luni

Astazi este o zi importanta pentru Adrian Mutu. El va fi judecat astazi de Comisia de Disciplina a federatiei engleze, care va da probabil verdictul. FIFA avertizeaza ca nu va fi satisfacuta doar cu un program de reabilitare, cum a speculat presa engleza.

"Codul nostru disciplinar e foarte strict si clar. In asemenea situatii se impun o suspendare minima, de 6 luni, si o amenda", a declarat Marcus Ziegler, purtatorul de cuvint al FIFA, avertizind: "Vom interveni daca Mutu nu va primi sanctiunile minime!".

Patronul anunta ca nu-l va concedia

Roman Abramovici a insistat ca nu i se va rezilia contractul lui Mutu, potrivit "Sunday Mirror".

Saptaminalul englez a scris ca "Mutu ii are aliati pe proprietarul lui Chelsea si pe Arkadi, fiul acestuia de 11 ani, care-l place pe roman, imbracind la meciuri un tricou cu numarul si numele atacantului pe spate. Cei doi s-au opus ca Mutu sa plece la Juventus, iar Abramovici a dezvaluit apropiatilor ca nu-l va da afara pe jucatorul sau favorit".

Alti 3 internationali englezi iau cocaina

Inca o bomba: citind un fotbalist ce a dorit sa ramina necunoscut, "News of the World" vorbeste de 3 jucatori din Premier League ce au fost vazuti consumind cocaina. Doi sint staruri in "nationala" Angliei, al treilea a fost faimos in anii '90.

"Nu au fost depistati pozitiv fiindca stiau cind urmau sa fie testele antidoping. Plateau 45.000 de euro si aflau exact datele controalelor si in acele saptamini nu se mai drogau", a marturisit anonimul, care a sustinut ca "Mutu a fost prins pentru ca era infumurat si nu asculta de nimeni".