Prima vineri din luna noiembrie este o zi speciala in calendarul berarilor romani si nu numai. Pentru ca ea este la nivel international ziua lansarii Tuborg Christmas Brew din fiecare an. Tuborg Romania a lansat vineri, pentru al cincilea an consecutiv, Tuborg Christmas Brew – “berea cu gust special de sarbatori” dupa cum ne spun de tot atatia ani oamenii de marketing de la Tuborg.

Marca de bere va fi lansata astazi, la ora 23:59 si in Romania simultan cu tara de origine a produsului - Danemarca. Lansarea din aceasta seara va fi insotita de petreceri organizate in acelasi timp in 26 de locatii din mai multe orase din tara.

In urma cu un an Shachar Shaine, Presedintele de astazi al Tuborg Romania, pe atunci Vicepresedinte al companiei, declara ca "Studiile de cercetare MEMRB, realizate la sfarsitul anului trecut (n.r. 2003), au relevat faptul ca Tuborg Christmas Brew este berea preferata a romanilor pe parcursul sarbatorilor de iarna".

Tuborg Christmas Brew este “programata” sa aiba un ciclu de viata anual de la inceputul lunii noiembrie pana la sfarsitul lunii decembrie.

Consumatorii fideli o savureaza insa cu placere si dupa, imbuteliatorul prelungind cu placere “gustul special de sarbatori” si dupa aceasta data, “uitand” pe alocuri la raft si in luna ianuarie singura marca internationala de bere dedicata sarbatorilor de Craciun. Si am mai adauga noi si "nationala dedicata sarbatorilor de Craciun" pana la aceasta data.